Despre noi
imag1

S.C. DRIMAND CONSULT S.R.L. este o societate comercială cu capital integral privat atestată de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă Bucureşti, având ca domeniu de activitate situaţiile de urgenţă.

Misiunea noastră constă în SIGURANŢA oferită clienţiilor noştri prin:

 1. management şi consultanţă adecvată situaţiilor de urgenţă;
 2. pregătirea continuă în domeniul problemelor legate de apărarea împotriva incendiilor şi protecţie civilă;
 3. suportul tehnic pentru accesarea soluţiilor profesionale, optime şi eficiente la probleme legate de apărarea împotriva incendiilor şi protecţie civilă;
 4. consultanţă, proiectare, execuţie şi verificare a sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu;
 5. consultanţă, proiectare, execuţie şi verificare a sistemelor şi instalaţiilor de limitare şi stingere a incendiilor.

Viziunea noastră este să devenim o companie din ce în ce mai performantă, cu o echipă tânără, de specialişti, care să ne permită să progresăm pas cu pas în domeniul în care ne-am angajat eforturile.

Valorile noastre sunt rezultate din experienţa în rezolvarea problemelor din domeniul  situaţiilor de urgenţă. Ele sunt chiar etalonul la care ne raportăm:

  • Profesionalism. Înseamnă să fii atent la detalii, neuitând care este imaginea de ansamblu pe care ţi-ai propus să o realizezi; înseamnă creativitate şi energie - puse în slujba clientului - pentru a obţine un produs finit de valoare.
  • Integritate. Ne respectăm clienţii, furnizorii, partenerii şi întreg mediul de afaceri în care lucrăm.
  • Onestitate şi loialitate. Onestitatea ne caracterizează toate acţiunile. Suntem loiali partenerilor noştri, respectând principiile şi valorile lor.
  • Deschidere si flexibilitate. Credem că strategiile de management şi consultanţă  promovate de noi sunt apte să dezvolte un climat de colaborare, comunicând liber ideile şi dovedind flexibilitate în faţa realităţilor complexe şi variate pe care le generează domeniul situaţiilor de urgenţă.
  • Orientarea către client. Înseamnă că ştim să ascultăm, să observăm complexitatea problemelor şi apoi să furnizăm şi să implementăm soluţia tehnică adecvată. Chiar dacă viaţa unei organizaţii pare complicată, tenacitatea noastră generează soluţii ingenioase, de care clienţii să beneficieze cu eleganţa normalitaţii. Este ceea ce ne diferenţiază de competiţie: serviciul şi calitatea profesionalismului de care dăm dovadă, înseamnă că ne face plăcere să oferim clientului ceva mai mult decât se aşteaptă acesta să primească.
facebook
Contact rapid

poza